Echipă

Personal Centrul MULTIMEDIA

Radu Vasiu

Prof.dr.ing.

Radu Vasiu este profesor la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologii Informationale a Universitatii Politehnica din Timisoara. A primit diploma de doctor in Inginerie Electronica si Telecomunicatii de la Universitatea Politehnica din Timisoara, Romania in anul 1997.

Mugur Mocofan

Conf.dr.ing.

Muguras Daniel Mocofan a primit diploma de doctor in Inginerie Electronica si Telecomunicatii de la Universitatea Politehnica din Timisoara, Romania in anul 2003. In prezent este sef de lucrari la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologii Informationale a Universitatii Politehnica din Timisoara.

Andrei Ternauciuc

Sl.dr.ing.

Andrei Ternauciuc este sef de lucrari in cadrul Departamentului de Comunicatii al Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologii Informationale. Sustine activitati practice cu studentii in domenii variate, incluzand tehnologii instructionale, informationale, precum si testarea echipamentelor de telecomunicatii si sisteme de televiziune.

Silviu Vert

Sl.dr.ing.

Silviu Vert este sef de lucrari in cadrul Departamentului de Comunicatii al Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologii Informationale, Universitatea Politehnica Timisoara.

Vlad Mihaescu

Conf.dr.ing.

Vlad Mihăescu are un doctorat în modele educaționale și tehnologice MOOCs și are o experiență de 8 ani ca trainer în domenii cum ar fi tehnologiile multimedia, social media, e-turism, e-learning, uzabilitate, programare, soft skills și leadership.

Mihai Onita

Sl.dr.ing.

Mihai Onita este sef de lucrari in cadrul Departamentului de Comunicatii din Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologii Informationale. Este titularul unor discipline care au in vedere serviiciile de design grafic, media digitala si video eLearning.

Diana Andone

Dr.ing.

Dr. Diana Andone este director al Centrului de e-Learning, Universitatea Politehnica Timisoara, cu responsabilitati in planificarea si implementarea invatamantului la distanta si a integrarii utilizarii tehnologiilor educationale online pentru toate formele de invatamant, prin Campusul Virtual al UPT – CVUPT.

Iasmina Ermalai

Sl.dr.ing.

Iasmina Ermalai a obtinut titlul de doctor in Inginerie Electronica si de Telecomunicatii in anul 2009, acordat de Universitatea Politehnica Timisoara pentru cercetari in domeniul sistemelor moderne de e-Learning. Interesele profesionale includ tehnologiilor web moderne si imbunatatirea proceselui de eLearning.

Cristian Tzecu

As.dr.ing.

Cristian Tzecu Cristian Tzecu este asistent în cadrul Departamentului de Comunicații din Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale. Coordonează Proiectul de Dezvoltare Multimedia dar și lucrările de laborator de Testarea Echipamentelor de Telecomunicații (Prof. Radu Vasiu) și cel de Sisteme de Televiziune (Prof. Florin Alexa). In anul 2010 a obținut titlul de doctor în […]

Oana Rotaru

Student doctorand

Oana Rotaru Este Student doctorand – Usability in the context of creative industries applications. Domenii de interes: usability research UI/UX design graphic design web development Lucrare (spre publicare) Standardised Questionnaires in Usability Evaluation. Applying Standardised Usability Questionnaires in digital products evaluation Oana Rotaru, Standardised Questionnaires in Usability Evaluation. Applying Standardised Usability Questionnaires in digital products […]

Daniela Stoica

Student doctorand

Victor Holotescu

Student doctorand
ro_RORomână