Noutăți și evenimente

Startup-urile din Timișoara aflate în programul Innovation Labs 2019 au beneficiat de un workshop de “paper prototyping & user testing” susținut de specialiști ai Centrului Multimedia din UPT. Echipele au apreciat rezultatele obținute în urma testului rapid și pragmatic la care și-au supus interfața vizuală a produsului lor digital.

Workshop-ul face parte din conceptele predate în cadrul cursului de Interactivitate și Usabilitate de la masterul de Tehnologii Multimedia.

Innovation Labs este implementat alături de partenerii academici: Universitatea POLITEHNICA din București, Universitatea din București, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Universitatea „Babeș–Bolyai”, Universitatea Tehnică din Cluj–Napoca, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea Politehnica Timişoara și Universitatea de Vest din Timişoara.

Pornind de la o idee dezvoltată în cadrul programului de mentorat pe una dintre verticale, tinerii participanți în program vor construi pas cu pas un prototip viabil pentru lansarea în piață. Drumul inițiatic, de transformare a unei idei într-un produs care să răspundă nevoilor clienților reali, este susținut în mod specific de către parteneri ai Innovation Labs care sprijină direcțiile strategice de dezvoltare.

ro_RORomână