Noutăți și evenimente

Primăvara se numără…oportunitățile, iar programul antreprenorial InnovationLabs revine într-un format complet online, cu o primă etapă: Innovation Labs 2021 Timisoara Hackathon din data de 6-7 Martie! Universitatea Politehnica Timișoara este partener academic în cadrul acestui proiect încă de la demararea sa.

Ce se întâmplă în timpul hackathonului?

Îți prezinți ideea timp de 1 minut în fața publicului online. Inspiri publicul, găsești membrii echipei și continui să îți construiești prototipul toată noaptea – cu mentorat și multă cafea, din confortul propriei case. La final, îți prezinți prototipul online în fața juriului, a profesioniștilor IT de renume, a guru-urilor de afaceri, a îngerilor tehnologici – și ții degetele încrucișate pentru a fi una dintre echipele selectate pentru a intra în programul de mentorat.

InnovationLabs este un program național al cărui scop este să ofere suport studenților în dezvoltarea de proiecte de business care au o componentă de tehnologie. Poate vă întrebați cum arata un „produs finit” al acestui program, uRADmonitor, PolyMore, Craft 3D și Sitter.ro  sunt doar câteva dintre poveștile de succes din cadrul edițiilor trecute.

Dacă ți-am atras atenția, trebuie să știi că mai există un eveniment numit Innovation Labs TM Idea Jam – #3/2021 la care poti participa și te poți pregăti mai bine pentru heckathonul din martie. 

Pentru a afla mai multe informații legate de înscriere și desfășurarea efectivă a proiectului, accesați site-ul www.innovationlabs.ro

Vă încurajăm să vă înscrieți și vă dorim mult succes!

ro_RORomână