Noutăți și evenimente

Universitatea Politehnica Timișoara prin Centrul Multimedia organizează Miercuri, 16 Noiembrie 2022, ora 12:00 | HIBRID |Concursul Studențesc Interactive Digital Media Student Contest 2022.

Ajunsă la cea de-a VIII-a ediție, Interactive Digital Media Student Contest este o competiție studențească care își propune să stimuleze creativitatea și spiritul de competiție în domeniul multimedia. 

Concursul se adresează studenților de nivel licență, master și doctorat (inclusiv absolvenți 2022), precum și elevilor de liceu, și aduce numeroase premii pentru câștigători, cât și interacțiunea directă a participanților cu posibili angajatori. Juriul este format din specialiști din universitate, din industrie și companiile care oferă premiile.

Secțiunile competiției din 2022 sunt:

La concurs se pot înscrie atât studenți individuali, cât și studenți organizați într-o echipă, fără nici o limită cu privire la numărul de proiecte/aplicații înscrise în competiție sau la numărul de secțiuni la care poate să participe un student. 

Concursul se va desfășura prin înscriere online, în perioada 12 Septembrie – 15 Noiembrie 2022, ora 22:00, în data de 16 Noiembrie 2022de la ora 12:00, având loc susținerea în format HIBRID de către concurenți a proiectului realizat în fața juriului și a celorlalți participanți,  jurizarea și premierea. 

Detalii despre edițiile anterioare, premii și câștigători, găsiți în secțiunea Arhivă a site-ului.

Concursul Interactive Digital  Media Student Contest este organizat de Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul Multimedia, cu sprijinul partenerilor.

ro_RORomână