Traineri StartUPT

Traineri StartUPT – Curs de competențe antreprenoriale

Claudia Cordea este doctor în management și antreprenoriat, formator și cadru didactic asociat la Universitatea de Vest Timișoara. A fost Președinte Național Junior Chamber International România și are experiență de peste 11 ani în scrierea și implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă din programe precum POCU, InterREG, POSDRU și CNFIS-FDI.

Giana Bălan este consultant și trainer, cu o experiență de 14 ani în coordonarea de proiecte de dezvoltare și inovare. A condus sesiuni de instruire pe teme precum: antreprenoriat, management de proiect, accesare fonduri europene, analiză economico-financiară și analiză cost-beneficiu.

Dafina Cîmpean este director de marketing cu peste 13 ani de experiență în domeniu, fiind nominalizată la secțiunea „Directorul de Marketing al Anului 2018” în cadrul Romanian Top Hotel Awards. Este autoarea a 3 volume cu statut științific, profesional și cultural, și a fost mentor la EduHack 2021.

Lavinia Iancu este specialistă în PR/OJECT MANAGEMENT, doctorandă în management și cadru didactic asociat în cadrul Academiei de Studii Economice din București. Este Fondatoare & CEO în cadrul SUSTENOBIL PR/ODUCTION și ReFEEL Solutions, organizații distinse cu Biz Sustainability Awards pentru Inovație în Digital.

ro_RORomână