Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

StartUPT - Innotech Student

Cod SMIS: 140550, Programul Operaţional Capital Uman (POCU) 2014 – 2020

Conferința de închidere a proiectului StartUPT

Proiectul StartUPT, câștigat în cadrul competiției INNOTECH STUDENT, se înscrie într-un context mai larg rezultat din analiza cu privire la ecosistemul antreprenorial din Regiunea Vest la care Universitatea Politehnica a participat, demers prin care au fost contactați antreprenori, investitori, companii mari, spații de coworking, acceleratoare, universități și alte programe de sprijin regionale. Pe lângă acordarea de sprijin financiar, universitatea va include în cadrul programelor educaționale proprii lecțiile învățate în furnizarea serviciilor de consiliere în antreprenoriat și inovație digitală, precum și a activităților desfășurate prin întreprinderile simulate, în cadrul unui program de pregătire, cu puncte de credit ECTS. Ne bucurăm să continuăm și să îmbunătățim tradiția de inovare politehnistă, prin crearea unor start-up-uri în domenii de avangardă care să permită creșterea calității vieții și a forței economice din vestul României.
Prof.univ.dr.ing Radu Vasiu
Director StartUPT

„StartUPT” (POCU/829/6/13/140550) este un proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „Innotech Student”. Proiectul este implementat de Universitatea Politehnica Timișoara în calitate de Beneficiar, împreună cu fonduri-structurale.ro (Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL) în calitate de partener, în perioada decembrie 2021 – decembrie 2023. Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 9.280.400,14 lei, din care valoarea finanțării nerambursabile este de 9.190.844,13 lei. Valoarea co-finanțării eligibile a Beneficiarului și partenerului este de 89.556,01 lei.

Beneficiar: Universitatea Politehnica Timișoara

Director proiect
Prof.dr.ing. Radu Vasiu
radu.vasiu@upt.ro

Partener: fonduri-structurale.ro (Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL)

Expert proiect
Dana Miron
antreprenoriat@fonduri-structurale.ro

Perioada

dec. 2021 – dec. 2023

Valoare

9,28 milioane lei

Membri

Mugur Mocofan, Silviu Vert, Roxana Sîrbu, Alina Bălă, Cosmin Mușat

ro_RORomână